
Browar Bałtów na Warszawskim Festiwalu Piwa
Nie tylko lokalnie — naszego piwka będzie można spróbować także w Warszawie! 23-25 marca pojawimy się z naszym piwem na Warszawskim Festiwalu Piwa. Zaplanujcie swój długi weekend w Warszawie. Warszawski

Nie tylko lokalnie — naszego piwka będzie można spróbować także w Warszawie! 23-25 marca pojawimy się z naszym piwem na Warszawskim Festiwalu Piwa. Zaplanujcie swój długi weekend w Warszawie. Warszawski

To stało się faktem, Browar Bałtów w niespełna rok istnienia na rynku piwnym uwarzył ponad 200 000 tysięcy litrów piwa kraftowego!

14 grudnia 2022 r. odbył się finał konkursu Piw Rzemieślniczych Kraft Roku 2022. Nasz Browar także pojawił się na liście piw konkursowych, co więcej piwo miodowo-propolisowe znalazło się w najlepszej

Browarnicy bałtowskiego browaru nie stoją w miejscu! Z myślą o miłośnikach ciemnego piwa powstał stout owsiany — to WILCZY TROP. Zapraszamy do degustacji piwa. Browar regionalny i NOWY „WILCZY TROP”

Browar Bałtów w najlepszej 20 -stce browarów rzemieślniczych w Polsce i za granicą. Dzięki temu rankingowi pojawiliśmy się na pierwszym Festiwalu Im. Haberbuscha i Schielego w Warszawie. Jednak to, co

Pierwszym gatunkiem piwa bałtowskiego, które zostało poddane warzeniu, był pils. Proces warzenia rozpoczął się od zasypania pierwszych 359 kilogramów ześrutowanego słodu. Kolejno uzyskania jednorazowo pierwszych 2 tys. litrów brzęczki, która schłodzona, natleniona i nachmielona trafiła do zbiornika. Po jego napełnieniu

Jesteś ciekaw, czym wyróżnia się bałtowski browar na tle innych browarów regionalnych? Odpowiedź jest jedna – jesteśmy pierwszym w Polsce browarem tematycznym! A co to oznacza dla Ciebie? Serwujemy nie tylko piwo